شش ترفند برای یافتن افراد دیگر در Twitter
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
شش ترفند برای یافتن افراد دیگر در Twitter
نوشته شده در چهار شنبه 13 دی 1398
بازدید : 460
نویسنده : Alireza

"الان دارید چه کار می‌کنید؟!" آری، همین یک جمله کوچک پنجره جدیدی را رو به دنیای وب باز کرده است! سایت Twitter.com امروزه یکی از محبوب‌ترین راه‌های برقراری ارتباط با افرادی است که دوست داریم بیش‌تر در رابطه با آن‌ها بدانیم و اوضاع لحظه به لحظه آن‌ها را دنبال کرده و در عین حال نیز با نوشتن شرح حال خود در 140 حرف ناقابل دیگران را در جریان وضعیت فعلی خود قرار دهیم. این سایت که هر روزه چیزی در حدود 5 تا 10 هزار کاربر جدید به آن افزوده می‌شود، در حال حاضر دارای چندین میلیون کاربر است که جستجو برای یافتن یک فرد مشخص از میان این همه کاربر کار بسیار مشکلی است. البته این تمام مشکل نیست و اصل ماجرا از زمانی آغاز می‌شود که شخصیت محبوب شما با نام دیگری به جز آنچه شما می‌دانید به توئیت کردن مشغول است و این موضوع اهمیت جستجوهای پیشرفته در این سایت را نشان می‌دهد. به همین دلیل امروزه راه‌های فراوانی جهت شناسائی افراد در این سرویس ارائه گردیده است. در این ترفند به‌ طور مختصر به شش نمونه از موفق‌ترین و محبوب‌ترین آن‌ها اشاره می‌کنیم.

http://twitter.com/invitations

این سرویس که در حقیقت همان گزینه Find People در خود سایت توئیتر است، سر راست‌ترین و در دسترس‌ترین راه برای یافتن افراد است. این گزینه که مدتی بود به دلایل فنی از لیست گزینه‌های سایت حذف گردیده بود، اینک دوباره با همان ظاهر ساده و کارای خود ظاهر گردیده است.
از مشکلات پیش روی این موتور جستجو عدم پشتیبانی کامل از زبان فارسی برای توضیحات مقابل نام اشخاص و محدود نمودن جستجو به user name و نام افراد است؛ از این گذشته جستجو در این سرویس برای نام‌های معمول نتایج طولانی حاصل می‌کند که برای یافتن شخص مورد نظر می‌بایست مدت‌ها در آن وقت صرف کرد. بهترین کاربرد این جستجو زمانی است که نام مشخص یک فرد را در اختیار داریم.

http://crazybob.org/twubble

این سایت که نام آن ترکیبی از Bubble و Twitter است یکی از بهترین سرویس‌های فعلی به حساب می‌آید. با ورود به این سایت با دکمه "Find Some Friends" روبرو می‌شویم که با فشردن آن، سایت با جستجو در میان اسامی موجود در لیست شخصی شما و ترکیب اشخاص موجود در لیست دیگران نهایتأ صفحه‌ای را پیش روی شما می‌گذارد که در آن بیشترین اشخاص مشترک موجود در لیست تمامی افراد به نمایش گذاشته می‌شود.
به معنای دیگر Twubble با کاویدن افراد مشترک موجود در لیست‌های مختلف، محبوب ترین اسامی را که شما نیز احتمالا به دنبال کردن آن‌ها متمایل خواهید بود مشخص می‌نماید.

http://mrtweet.net

عملکرد این سایت تشابه فراوانی با Twubble دارد با این تفاوت که شما را در انتظار طولانی برای آنالیز محتوای توئیت نگذاشته و نتایج را به صورت یک لینک به صفحه پیغام‌های شما (Messages) ارسال می‌کند.
نحوه عملکرد این سایت اینگونه است که در ابتدا می‌بایست توئیت آن را (که با یک آیکون کاملا بزرگ در وسط صفحه مشخص شده است) دنبال (Follow) نمائید. سپس و پس از چند لحظه (شاید هم چند ساعت)، نتیجه بررسی‌ها ارسال می‌گردد. در لینک ارسال شده این سایت دو گزینه دیده می‌شود که یکی افرادی است که شما به احتمال قوی تمایل به دنبال کردن آن‌ها دارید و دیگری افرادی است که در لیست Followerهای شما بوده و در درجه‌ای از اهمیت قرار دارند که شما آن‌ها را دنبال نمائید.
نکته جالب توجه در این هر دو لیست این است که هنگام نمایش افراد، مشخصات عمومی آن‌ها نظیر تعداد Following و Followerها، نام سایت و از همه جالب تر تعداد متوسط توئیت کردن آن‌ها در روز به نمایش در می‌آید. از دیگر موارد قابل توجه و البته نه چندان کاربردی Mr. Tweet امکان Follow کردن اتوماتیک تمامی نتایج این لیست است که البته زیاد جالب به نظر نمی‌رسد.

http://www.twitterlocal.net

یکی از جالب‌ترین جستجوهای مورد درخواست از سوی کاربران Twitter که بطور پیش فرض و توسط خود سایت قابل انجام نیست امکان جستجوی مکانی افراد است. قابلیتی که به اشخاص، امکان یافتن افراد در مجاورت یک منطقه مشخص را می‌دهد.
شیوه انجام این عملیات در TwitterLocal به دو صورت قابل انجام است که اولی از روی Zip Code و دومی از روی نام منطقه است. از دیگر موارد جالب این جستجو امکان محدود نمودن آن به فاصله 1 تا 20 مایلی منظقه مورد نظر است. از مشکلات پیش روی این سرویس وابسته بودن آن به اطلاعات وارد شده کاربران در لحظه ثبت نام است (راه دیگری هم وجود دارد؟) که به همین علت نتایج جستجو آنچنان دقیق و مورد استناد نیست.

http://www.chrisfinke.com/twitslikeme

سرویسی است که با وارد کردن user name در آن بلافاصله افراد با علائق نزدیک به نمایش در می‌آید. شیوه مورد استفاده توسط این سایت البته مشخص نیست، ولی آنچه مسلم است با توجه به محتوای پست‌های آخر افراد تصمیم‌گیری انجام می‌شود که ناگفته پیداست که نمی‌توان حساب ویژه‌ای در مورد محتوای فارسی در آن کرد.

http://twitterpacks.pbwiki.com

این سایت با تشکیل چند Wiki متفاوت در رابطه با موضوعات مختلف و دسترسی آزادانه به محتوای این ویکی‌ها سعی در مجتمع نمودن افراد طبق خواسته‌های آن‌ها دارد. از ویکی‌های قابل اشاره در این سایت می‌توان به دسته‌بندی موضوعی، دسته‌بندی مکانی و دسته‌بندی بر اساس کمپانی اشاره کرد. 






مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: